Results 1 to 6 of 6

Thread: Raze your own city?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    24

    Raze your own city?

    Is there away to raze your own cities? I have a few time put down a city at the wrong spot as I tend to use my keyboard when issuing commands.

    So far I have not found a away without handing the city over to a group I am at war with.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Lancaster, UK
    Posts
    11,878
    Not as standard, no.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    137
    No I dont think there is a way to do this, I'm not sure I support the ability to do so either. Or at least if you can it should cause some MAJOR unhappiness. I dont think people would like the city being burnt around them by their own government. I wouldnt however be opposed to the ability to "disband" a level 1 city and turn it into a settler for a small temporary unhappiness price do to relocating people from their homes

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    851
    10 years ago Civ had this feature, now it doesn't
    At least now we can pay 5 bucks for the vikings.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    In front of my computer
    Posts
    1,273
    Something like "I'm sorry. The US government has determined Oakland is limiting expansion of San Fran. All civilians are being politely asked to leave the city in preparation for its destruction."

  6. #6
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    The Republic of New Zealand
    Posts
    1,112
    Menu > Load Game > Autosaves

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •