Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 121 to 160 of 516

Thread: Having problems connecting to CivWorld? Post here!

  1. #121
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Update to post #87 - I was able to log in once and play not long after I posted. After the maintenance, I am not able to connect to the login server, whereas before the maintenance I was usually able to get past that point in the process.

  2. #122
    Levi Crandall
    Facebook User ID: 1146771260
    Safari & Google Chrome
    Game 645
    "The Login Server did not respond. Please refresh your browser to try again. [Error Code 004]

    I have attempted to log in for the past 3 hours or so. I was on this morning and it was working fine.

  3. #123
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Jesse Harrison
    314 and 988
    Mozilla 5
    I can get into the once in a while 988 game but I can't get into the 318 even if I get into 988

    "The login Server did not respond. Please refresh your browser to try again. [Error code 004]"
    AND
    "There was an error talking to the login server. Please refresh your browser to try again. [error code 007]"

    Wifi

  4. #124
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    20
    Facebook ID: 1183171137
    Browser: Chrome 13.0.782.41
    Game: 255
    Error: "The Login Server did not respond. Please refresh your browser to try again. [Error Code 004]"

    Also:

    Facebook ID: 1183171137
    Browser: Chrome 13.0.782.41
    Game: 255
    Error: "There was an error talking to the Login Server. Please refresh your browser to try again. [Error Code 007]"

  5. #125
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4
    "There was an error talking to the login server. Please Refresh your browser to try again. [Error Code 007]"

    Details are as before.

  6. #126
    Join Date
    May 2011
    Posts
    719
    I am getting error codes 007 and 004 since the notice about server maintenance being finished. Game 995 and 302.

  7. #127
    I'm now getting a new error.
    It says Error Code 003.

  8. #128
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1

    Connection Problems

    User ID: 1117012971
    Browser: Chrome Ver. 12.0.742.112
    Game #: I don't remember
    Problem: I get a 004 error and can't connect to the server
    Network: iMac OS X witha an AT&T 2Wire wireless modem

  9. #129
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Mozilla Firefox 6.0 beta
    game #: never was able to get past login

    Problem encountered:
    first the game shows:
    1) Connection to Civilization World
    2) Civilization World Login Server is busy
    please wait
    3) Could not connect to the Login Server
    You may refresh your browser to try again.

    ID:670206217

    Behind COMODO firewall

  10. #130
    php?id=1185210972
    chrome 12.0.742.112
    game 189 (I think)
    error 004 no response from login server
    home network with router...was working fine before

  11. #131
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11

    Unable to get into Game 546

    I can login into Game 958 without any problem.

    Game 546 gives a 004 Error consistently and repeatedly.

  12. #132
    Error 004 when i am trying to login most often. Haven't seen others.

    EDIT: scratch that, just got booted with error code 011

  13. #133
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    777820505
    Chrome 12.0.742.112
    game # 386
    There was no response from the game server
    or
    Communication with the game has stopped.
    The was an error talking to the server (007)
    Sometimes makes is as far as the server maintenance system message

  14. #134
    After getting error 004 and 007 for the last 5 hours now the message has changed to:
    CivWorld is currently undergoing maintenance, but will return shortly. Thank you for your patience!

  15. #135
    Chrome 12.0.742.112
    "The page you requested does not exist"
    "Could not connect to the Login Server. You may refresh your browser to try again. [Error code 003]"
    "The login server did not respond. Please refresh your browser to try again. [error code 004]"

  16. #136
    Join Date
    May 2011
    Posts
    160
    •91532827198
    •IE.9.0.1 (and Chrome 12.0.712)
    •1014
    •That old classis "log in server is busy" then the new to me "error code 03"
    •just bog standard home broadband.

  17. #137
    Mark Hatchett

    firefox 5.0

    I don't remember the game number

    "Log in server did not respond. Please restart your browser to try again (Error Code 004)"

    Normal network configuration?

  18. #138
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Clovis,CA
    Posts
    1
    I have been getting a "Error 003" message when trying to enter the game

  19. #139
    Please refresh your browser to try again. [Error Code 003]

    100000092003031

    Firefox 4.0.1

    I don't know what world I'm on.

    We run a wireless network and as far as I know we don't have a firewall but we do run it through a Netgear router.

    Edit: For no apparent reason it just got past the login server and gave me a new error as it was attempting to connect to the game.

    [Error Code 006]

  20. #140
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    * Facebook User ID: 637128564

    * Browser and version number: Firefox 5.0 , IE 7.0

    * What game # you were playing in: Game #465

    * A description of the problem you were having, including any error messages you are receiving from the game:
    Cant Login the game.
    The Game Server did not respond. Please refresh to try again. [Error Code 004], [Error Code 006] And Also [Error Code 010]

  21. #141
    Hi Team,

    I am unable to login in to the Civ World. The error message says - Code 003.

    Any suggestions?

  22. #142
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    i have to referesh browser like at least 7 times averagely. it used to be only error 003, but now i see 006 - 010, i think i am getting promoted :P

  23. #143
    fb id: a.423902955946.204033.539250946
    google chrome: 12.0.742.112
    i am playing 911 (i think)
    I keep having error 004 in the loading page all morning.
    wi-fi no firewall software

  24. #144
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    My bug is consistent (first time user), the game wants me to join game 930 and immediately afterwards logs that the game is full.

    If I reload the page, either by refresh or simply by fulling reloading the page from scratch, I am still directed to the 'full' game 930.

  25. #145
    Google Chrome 12
    FB ID bleckman
    Unable to Connect to Server, refresh, And the one time it did, the game was full

  26. #146
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7
    FB ID = 209484

    Latest Google Chrome on the PC (but also used Firefox, Safari, and IE9 all to no avail, while friend's account worked fine on all said browsers)

    Game #: 275

    Error 004 all day -- had friend try to join it and he gets 004'd as well.

    Modem->Router->PC all via direct connection (ethernet)

  27. #147
    Game writes on screen 'Connecting to Civilization World' and nothing happenes for 30 or more minutes.

  28. #148
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    7
    Cant connect to initiate anything. With some setups I get the connecting bar build-up but it stops and errors out.
    Errors I received now are: The login server didn't respond, code 004

    ID:100001055560233
    Setups tried: Using Nat through router for cable modem, direct to cable modem, via router with computer in dmz
    Browsers: Firefox, IE, Chrome (all browsers are up to date versions)

    edit: I was able to connect and play with no problems from a computer in NY state. The connection was Verizon DSL and once I put the DSL Modem's firewall into low protection mode, it connected and played normally. Got back home to VA, using a Cox Cable connection, with all firewalls down I am still unable to connect or play.
    Last edited by Deven; 07-11-2011 at 05:16 AM.

  29. #149
    1283992166
    Google Chrome Version 12.0.742.112
    Tried to login for the first time
    “The game you attempted to join is now full. Please refresh to enter a new game.” (Error Code 009)
    Homerouter (LAN) with firewall

    What do I need to do to be able to play this game? :s

  30. #150
    1283992166
    Google Chrome Version 12.0.742.112
    Tried to login for the first time
    "The Game Server did not respond. Please refresh your browser to try again." (Error code 006)
    “The game you attempted to join is now full. Please refresh to enter a new game.” (Error Code 009)
    Homerouter (LAN) with firewall

  31. #151
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7
    Okey, since 2 days now, I have NOT been able to get into game 289, the only game I CAN connect to is 700something.

    Apparently, there have been a war or 2 against my civilization in game 289... EVERY TIME I CAN ACTUALLY SEE the games I am playing, and press PLAY on game 289 the LOGIN SERVER DOES NOT RESPOND!! EVERY SINGLE TIME!! SINCE TWO DAYS

    And yes, I am aware that this is a beta, but... it has put me off, alot. Why in the nine overfreezed blazing hells do you start a gazzillion games when the servers cant handle it? And if you are stresstesting the servers, you should make a statement of that! As it is now, why would anyone want to try/spend civbuck on this game when you cannot even connect to a game you are playing?

  32. #152
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    ID: 744251316

    Google Chrome Version 12.0.742.112

    The game server did not respond (Error code 006)

    Home network(LAN) without router

  33. #153
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Facebook ID 1077608151
    Firefox 5.0
    game #1000
    Not able to connect/login.
    home network behind a router (uses NAT).

  34. #154
    Facebook User ID = stevepurland
    Browser and version number = Google Chrome 12.0.742.112
    What game # you were playing in = Game 810
    A description of the problem you were having, including any error messages you are receiving from the game. =
    Sometimes it loads and sometimes get the error code 006 and 004 could not connect with server
    Any details on your local network configuration (i.e. home network behind a router/firewall, office network, any proxy setting, etc.)
    = BirghtHouse Networks Cable connection through wireless router (Linksys WRT54G)
    Last edited by StevePurland; 07-11-2011 at 08:02 AM.

  35. #155
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bundaberg, Australia
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by Whizzicle View Post
    Facebook UserID: .668870969
    Browser: IE 9.0.8112.16421
    Game Number: 325
    On home network. Through Wifi ADSL Router, local firewall on PC

    CivWorld only part loads and freezes, doesnt give a choice of game.
    Now I dont have any choice but to enter my second game, number 990.
    The system brings up the table of current games etc, however, no games are shown and I am only able to use the return to current game option, which is 990. I would really like to return to my earlier game, which Ive put a lot of time and effort into...

  36. #156
    670059270
    Chrome 12.0.742.112
    Game 347
    Was able to get in (most of the time) last night, but cannot login at all this morning. It looks like it is connecting, but when the bar fills green it gives an error. The error reads "Your game has disconnected from the server. Please refresh your browser to try again. [Error Code 010]" Was having no trouble for the past few days since the game went live.
    I'm on a home wifi network with a password. Using Verizon fios and their supplied router. No proxy.

    Thanks!

  37. #157
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4
    I can log in before the completion of update and maintenance, but now I cannot.

    FB ID: 48907105
    Browser: Mozilla Firefox 3.6.18
    Game number: I don't know, I can't even get to that screen. The error occurred at the loading screen
    Error Message: The Login Server did not respond. Please refresh your browser again [error code 004]
    Network: Home network, through local router

  38. #158
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7
    Tina Ray McWilliams, home network, standard setup//id=614819919/internet explorer

    will not load, doesn't matter if I refresh browser....worked find 24 hrs ago.

  39. #159
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    I'm a first time player and keep getting the can't connect please refresh but still nothing.
    user ID thaendiges and I use internet explorer

  40. #160
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7
    tina ray mcwilliams /facebook.com/#!/profile.php?id=614819919//internet explorer // I think it was game 299?

    tells me to refresh browser does not work....that Civworld is working on problem.....worked fine 24 hrs ago

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •