Results 1 to 8 of 8

Thread: Unable to load profile.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    5

    Unable to load profile.

    Hi guys,I goofed up on NBA2K17 and went back to the XBOX360 dashboard,and upon entering the game again,it said "Unable to load my profile,the files are damaged or unreadable." This is the first time this has ever happened,and is there anyway to fix it,cause I had 4 rosters I made and I don't really wanna go through all that again. But I still have all my VC coins for some odd reason.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    London, England
    Posts
    41,407
    Can you confirm which game and system? I think you may be in the wrong forum...
    YOU for the CYBER SERIES!
    Vote to decide who is the best male WWE Superstar on the roster today!
    Currently voting: Semi-Final Matches

  3. #3
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    5
    It's NBA2K17 for the XBOX360.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    London, England
    Posts
    41,407
    I've moved it to the correct forum. It sounds like your save file was corrupted somehow. Do you have a backup somehow? Have you tried sending in a ticket via support.2k.com for official troubleshooting?
    YOU for the CYBER SERIES!
    Vote to decide who is the best male WWE Superstar on the roster today!
    Currently voting: Semi-Final Matches

  5. #5
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    5
    No backup unfortunantly,and I just submitted a ticket.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    5
    Hi guys,just wanted to update that I managed to resolve the issue myself,thanks for the help and I'll keep an eye on any other issues

  7. #7
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    London, England
    Posts
    41,407
    What was the fix?
    YOU for the CYBER SERIES!
    Vote to decide who is the best male WWE Superstar on the roster today!
    Currently voting: Semi-Final Matches

  8. #8
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    5
    I deleted MyCareer file,and overwrote my profile,and so far it has worked,didn't loose any VC currency or anything,just had to fix a few settings. Been good so far

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •